Cadouri de Crăciun pentru familie și prieteni

Cadourile pentru persoanele apropiate sunt în general cel mai greu de găsit. Aceștia ori nu știu ce își doresc, ori își doresc prea multe sau deja au tot ce vor. Dar nu e o misiune imposibilă! Ascultă cu atenție subiectele pe care le abordează, analizează ce poartă, iar dacă e necesar, cere partenerilor lor un sfat sau un indiciu despre ce și-ar putea dori. 

Cadouri pentru părinți și bunici 

Oferă-i mamei sau bunicii tale un cadou elegant și de care să se bucure cu adevărat! Poate o poșetă sau un portofel din piele ar fi accesoriul de care se va bucura mulți ani! Sau un halat elegant pe care de fiecare dată când îl va purta se va gândi la tine. O eșarfă din mătase în culoarea ei preferată sau o pereche de mănuși din piele ar putea fi exact ce are nevoie în zilele mai reci. Anul acesta, pentru momentele ei de relaxare, poți să alegi și un halat de baie din bumbac. Dacă nu ești convinsă, poți să îi cumperi un album foto unde să adaugi cele mai frumoase momente de anul acesta sau niște bilete la teatru sau la expoziția despre care a tot vorbit în ultima vreme. 

<

Arată mai multe

O cravată sau un papion este cadoul de care orice tată sau bunic se va bucura. O curea din piele, un portofel de carduri sau o pereche de butoni este cadoul care îți va impresiona tatăl sau bunicul. Ceasurile inteligente nu se potrivesc doar celor care fac sport, acum ele au funcții importante cum ar fi cele de măsurat calitatea somnului, pulsul sau pașii. Un pulover din cașmir sau din lână merinos e alegerea perfectă dacă persoana este o fire activă.

<

Arată mai multe

Cadouri pentru parteneri 

Dacă iubita sau soția nu a menționat ce își dorește de Crăciun, nu înseamnă că nu vrea nimic. Nu lăsa cumpărarea cadoului la voia întâmplării și optează pentru un set de lenjerie sau o cămașă de noapte din satin de la branduri precum Triumph sau Calvin Klein. Poate fi considerat un cadou pentru amândoi. Mergi la sigur cu o pereche superbă de cercei sau un parfum de la brandul ei preferat. Îndeplinește visul soției tale de a merge la un curs de olărit sau luați împreună lecții de dans. Ai putea fi surprins de cât de mult o să îți placă, iar ea va fi cea mai fericită! 

<

Arată mai multe

Pregătește un cadou special pentru iubitul, soțul sau prietenul tău. Te asigurăm că nu vei da greș nici cu un ceas sport, dar nici cu unul elegant. De asemenea, un cadou potrivit poate fi și o cămașă premium de la unul din brandurile de renume precum Tommy Hilfiger. O căciulă tricotată este un cadou la fel de practic, mulțumită căreia nu vei răci iarna aceasta. Dacă iubitul tău preferă jocurile în locul modei, caută un joc pe stilul său. Îi place mâncarea? Poți să îl înscrii la o clasă de gătit sau să îi dăruiești un voucher la un restaurant la care în mod normal nu ar merge. 

<

Arată mai multe

Cadouri pentru copii și nepoți 

Crezi că hainele nu reprezintă cadoul potrivit pentru copii? Greșit! O pereche de cizme pentru zăpada sau ploaie îi vor fi de folos, iar o geacă de iarnă e perfectă pentru cel mai rece anotimp din an. Ai văzut o mai mare fericire pe chipul unui copil ca atunci când se joacă în zăpadă sau când sare în bălți? Copilul tău va fi plăcut surprins dacă îi dăruiești un ghiozdan sau niște pantaloni de trening cu personajul lor preferat dintr-un film. 

Arată mai multe

Cadouri în funcție de stilul și interesele tale

Dacă cel sau cea căruia/căreia îi faci cadou are un stil unic sau anumite interese sau activități preferate, e mult mai simplu să alegi cadoul potrivit. Poți să te inspiri din pozele de pe Instagram, ținutele pe care le poartă la serviciu sau chiar și la o petrecere.

Nu ai cum să dai greș cu o bijuterie sau cu orice alt accesoriu! Ba chiar poți face pe cineva foarte fericit. Ceasurile reprezintă cadoul perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Alege un model în culoarea și stilul care să i se potrivească persoanei în cauză. Pentru femei alege o brățară minimalistă sau mai extravagantă, în funcție de stilul ei. Chiar dacă îl va purta doar la ocazii, bărbații vor aprecia o eșarfă călduroasă sau un portofel elegant de piele

<

Arată mai multe

<

Arată mai multe

Cu toții avem acea rudă sau acel prieten care nu se ia prea în serios. E garantat că vei avea succes dacă îi dăruiești o cană cu un text personalizat sau un tricou - chiar dacă sunt multe modele de tricouri pe piață, nu te teme să creezi tu un text special pentru tricoul pe care urmează să îl dăruiești. Nu numai că vă veți amuza împreună în jurul bradului, dar sigur se vor bucura și colegii de muncă, dar și lumea care îl va vedea pe stradă. 

<

Arată mai multe

După perioada Crăciunului, toată lumea se întreabă ce e de făcut cu cadourile care nu ne sunt pe plac. Ce ar fi dacă le dăruim persoanelor dragi articole de modă sustenabile de care se vor bucura mulți ani? Fiica ta va fi plăcut surprinsă dacă va primi o nouă pereche de pantofi sport din materiale reciclate sau un set de pijamale din bumbac organic. Alege să îți răsfeți fiul cu un portofel din materiale prietenoase cu mediul precum pluta. Aceste 10 idei de cadouri vor fi apreciate de oricine își dorește un mediu înconjurător mai curat.

<

Arată mai multe

Cadouri de Crăciun pentru orice buget

Crăciunul e sărbătoarea care lasă o gaură în bugetul oricărei familii. Fie că te numeri printre cei care cumpără de toți banii sau ești persoana care se gândește de două ori la buget, ți-am pregătit câteva sfaturi atât pentru cadourile mai mici, cât și pentru cele mai scumpe. 

Ai un buget mai mic sau vrei să dăruiești unui coleg o mică atenție? De exemplu, cu un buget de 75 de RON poți cumpăra o lumânare parfumată pe care sigur o va aprecia. Sau împachetează cateva articole într-o cutie de cadou și scrie o dedicație personalizată. Îți garantăm că împachetarea unei pălării sau a unor mănuși care îi vor ține de cald beneficiarului cu o mică dedicație nu doar pe tine te va face foarte fericită. 

<

Arată mai multe

Dacă vrei să ajungi cu bugetul undeva în jurul sumei de 125 de RON, alege un portofel de carduri, o eșarfă într-o culoare la modă sau un tricou dintr-un material de calitate. Vei putea să faci o bucurie și dacă dăruiești o pereche de căști sau un voucher pentru orice crezi tu că ar avea nevoie. Știi pe cineva care nu se bucură să cineze în oraș la un restaurant de top sau care nu vrea să vadă din când în când un film la cinema? 

Arată mai multe

Pentru cadourile sub 225 de RON e un pic mai ușor de ales, dar și aici trebuie să iei în considerare ce interese are persoana în cauză. Dacă e o fire activă atunci un ghiozdan de calitate îi va fi de folos atât pentru plimbările prin oraș, dar și pentru drumețiile pe munte. Un pulover din lână bej sau negru este o idee de cadou potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Arată mai multe