Am pregătit pentru tine câteva ponturi de styling și câteva stiluri în care merită să investești. 

3 trucuri de styling care te vor pune în valoare

Sunt multe ocazii în care rochiile tricotate pot fi purtate. Pentru a obține o ținută cu bun gust, încearcă următoarele ponturi de styling:

  • Alege bijuteriile statement. Un lanț lung sau o brățară masivă te vor ajuta să creezi o ținută de efect. Alege bijuterii din argint sau aur, sau încearcă o combinație între cele două. 
  • Cu o curea îți vei pune în valoare talia. Dacă porți o rochie supradimensionată, o curea îți va pune în evidență silueta. 
  • Experimentează cu texturi și culori. Pentru o pată de culoare, alege o eșarfă într-o nuanță vibrantă sau o pereche de cizme sau pantofi sport în culori îndrăznețe. De asemenea, poți încerca tehnica prin care adaugi mai mult volum ținutei cu mai multe straturi de haine și diferite texturi. 

Alege stilul potrivit pentru evenimentul la care mergi

Rochia tricotată este delicată și îți dă senzația de confort, la fel ca un pulover, doar că vei arăta mai șic. Fie că te grăbești să iei prânzul cu prietenii sau te pregătești pentru o cină romantică, cu puțin efort și câteva ponturi de styling, poți să te joci cu accesorizarea ei.

Rochia tricotată cu decupaje 

Este opțiunea perfectă pentru petrecerile și evenimentele din sezonul rece, dacă vrei să te simți feminină și în același timp îndrăzneață. Cea mai simplă metodă prin care poți să pui în valoare această rochie este cu o pereche de sandale cu toc și șnur. Alege o geantă în aceleași nuanțe sau îndrăznește mai mult cu o poșetă roz sau galben deschis. Vei avea o apariție care transmite încredere de sine, feminitate și eleganță.

Rochia tricotată cu guler va fi uniforma ta, iarna aceasta 

Pentru o ținută comodă și elegantă, alege o rochie tricotată cu guler, tip helancă. Acest tip de guler pe lângă faptul că este foarte practic, anul acesta este și în tendințe. Completează acest look cu o pereche de cizme înalte și o geantă crossbody.

Pont: Dacă încă nu ai un astfel de model de rochie în garderobă, dar îți dorești să vezi cum ți-ar sta, ia o rochie tricotată fără mâneci din șifonier și pe sub ea alege fie un top cu guler de helancă sau o cămașă cu mâneci lungi.

tinuta rochie tricotata

Rochia tricotată cu striații- Pune-o în evidență într-o ținută monocromă

Adepții minimalismului vor iubi această combinație monocromă de rochii tricotate cu striații cu o pereche de botine potrivită. Culorile de bază, precum negru, alb sau bej vor fi mereu o alegere inspirată. Însă, dacă îți dorești o ținută mai elegantă, alege oricând nuanțele de ciocolatiu și roșu. Accesorizează totul cu un lănțișor subțire sau cu o brățară aurie sau argintie. 

Rochia tricotată midi- Practică și în același timp stylish

Pentru o ținută formală, poți accesoriza rochia tricotată midi cu o pereche de botine (și cu dresuri, bineînțeles), împreună cu paltonul de lână preferat, astfel încât să nu îți fie frig. Completează această ținută cu un accesoriu practic, precum geantă de tip poștaș și vei obține un look de zi cu zi perfect. 

Arată mai multe

Rochia tricotată mini - Te va transpune direct în Sex and the City

Dacă mergi la cină sau în oraș cu prietenii, o rochie tricotată pe corp mini, cu o pereche de pantofi cu șnur și o haină de blană este combinația cu care mergi la sigur. Chiar și când temperaturile scad, poți purta acest model de rochie cu o pereche de ciorapi semi-transparenți și cu o pereche de botine sau cizme pentru un outfit comod, potrivit chiar și pentru o ținută de seară.

rochii tricotate

Rochia tricotată cu dungi este o variantă clasică și surprinzătoare

O rochie tricotată cu imprimeu este modalitatea prin care vei avea o ținută unică. Varianta noastră preferată e cea cu dungi. Această piesă are nevoie de câteva elemente de bază, cum ar fi o pereche de botine bej și un palton negru peste, pentru a crea un look iconic.

Arată mai multe