Uniforma pentru când lucrăm de acasă

Dacă porți treninguri acasă, fie că lucrezi de acasă sau ai o zi liberă, acest articol te va ajuta să găsești balanța dintre confort și productivitate. Alege un set modern și sport, de exemplu un model de trening Nike într-o nuanță neutră precum gri sau negru și combină-l cu o pereche de papuci de casă îmblăniți; în privința coafurii, îți poți face un coc lejer și vei obține o ținută perfectă de casă.

<

Arată mai multe

Când ai treabă prin oraș

Treningurile sunt potrivite pentru zilele când suntem pe fugă și avem de rezolvat multe urgențe prin oraș. Optează pentru stilul atletic când alegi un trening, în culori îndrăznețe, pe care îl poți asorta cu perechea de pantofi sport preferată. Astfel, vei obține un look sport, dar în același timp modern.

<

Arată mai multe

 

Pentru o ținută mai relaxată, alege un trening casual de la adidas în nuanțe pământii sau pastel și poartă-l cu niște ghete confortabile. Poți accesoriza ținuta cu o șapcă, o geantă crossbody și o pereche de ochelari de soare în trend. Optează întotdeauna pentru acele treninguri din materiale respirabile, pentru a avea mai multă libertate de mișcare și confort. 

Combină diferite bluze cu pantaloni de trening

Unul dintre avantajele treningurilor este versatilitatea, care îți permite să creezi ținute diferite, rezultate din combinația mai multor piese diferite. Pentru o ținută casual de efect, combină un hanorac cu o pereche de blugi cu talie înaltă și o pereche de cizme chunky, cu platformă. De asemenea, poți asorta o bluză de trening cu o pereche de colanți și niște pantofi sport pentru o sesiune de alergat de duminică.

<

Arată mai multe

 

O altă opțiune ar fi să porți pantalonii de trening cu o geacă din denim sau matlasată și o bluză cu mâneci lungi pe dedesubt. Adaugă o eșarfă pentru un plus de confort termic în zilele răcoroase.

Iarna aceasta fii în tendințe cu treningul tău preferat - îl poți asorta într-o mulțime de moduri, chiar dacă stai acasă, ai multă treabă de rezolvat sau mergi în natură să faci sport. Fii în trend și alege confortul cu piesele vestimentare potrivite.