Vestele lungi - combină moda de stradă cu eleganța

Vrei să porți o vestă ca o ultimă piesă peste ținuta ta? Iarna, cu cât e mai lungă vesta, cu atât o să îți fie mai confortabilă. Nu are sens să faci pe eroina și să îngheți într-o vestă scurtă când ai multe opțiuni care sunt lungi și foarte estetice, Orice culoare alegi, asortează o vestă lungă cu o pereche de pantaloni de costum, un tricou simplu și o pereche de mocasini cu platformă și vei obține o ținută corectă.

Vesta supradimensionată și matlasată - perfectă pentru confortul tău de zi cu zi

Vestele matlasate îți oferă libertate de mișcare și le poți purta în funcție de stilul tău vestimentar. Dacă mai degrabă vrei să porți un hanorac și o pereche de pantaloni de trening sau niște colanți pe sub vestă, poți ieși în evidență cu această ținută casual dacă alegi o vestă în culori îndrăznețe precum roz, galben sau albastru! Optează pentru o pereche de pantofi sport și ești pregătită de plecare.

Arată mai multe

De asemenea, poți alege să porți o pereche de blugi țigaretă sau o pereche de colanți negri pe sub o vestă matlasată, alături de puloverul tău preferat. Optează  pentru nuanțe de negru, bej sau gri. Și la final, adaugă o pereche de ghete sau niște cizme lungi.

O vestă tricotată pentru orice ocazie

Această piesă confortabilă și plină de viață este un must-have, fie că mergi la serviciu sau ieși să bei o cafea într-o după-amiază. Există o varietate de opțiuni, de la tricotaje delicate la unele mai groase, sau de la veste din lână la veste cu model împletit.

Nu o să dai greș cu o vestă tricotată pe care să o porți peste o cămașă, și care îți permite să alegi un model într-o culoare sau un imprimeu îndrăzneț. Atât o pereche de blugi, cât și niște pantaloni drepți negri funcționează în această combinație. Știi ce e și mai palpitant? Că poți asorta o vestă tricotată chiar și cu o rochie. Alege rochia ta preferată cu imprimeu floral, adaugă o vestă crem peste și accesorizează la final cu o pereche de cizme înalte.

Arată mai multe

Ești o fire curajoasă? Atunci e momentul pentru o vestă de blană (artificială)

Gecile de aviator cu aspect de blană de urs au avut momentul lor de strălucire, dar ce zici de vestele din blană sintetică? Sunt ușor de asortat cu piese simple, dar sigur nu vei obține o ținută simplă dacă alegi acest model. Dimpotrivă! Acest model de vestă îl vei găsi în mare parte în nuanțe de negru sau maro; ambele variante merg cu o pereche de blugi largi și un tricou alb cu mâneci lungi. Ce altceva? Adaugă la final o pereche de ghete Chelsea sau o pereche de cizme cowboy!

Arată mai multe

O vestă de blugi e mereu la modă

Această piesă ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei! Pentru că dacă la un moment dat, chiar dacă nu o porți mult timp, sigur că te vei întoarce la ea. Poți opta pentru o ținută inspirată din anii ’70 și în loc de top să porți o vestă cu o pereche de blugi evazați. O vestă din denim cu tricoul tău supradimensionat preferat, o pereche de blugi și niște tocuri sunt de asemenea o combinație reușită - și nu te speria de combinația dintre un top casual și o pereche de pantofi eleganți! Când temperaturile încep să crească, alege să porți acest model de vestă peste o rochie boho și cu o pereche de cizme până la genunchi tip cowboy.

Arată mai multe

Nu uita că moda este despre felul în care îți pui în valoare stilul, deci alege în funcție de propriile gusturi vestimentare. Fie că îți plac vestele lungi, cele tricotate, din blană elegante sau cele matlasate, sigur vei găsi un model pentru fiecare ținută și ocazie.