Rochia tip cămașă - modernă și plină de stil

Epitomul eleganței casual, rochia tip cămașă cu guler și cu închidere cu nasturi emană note atemporale și poate fi asortată în foarte multe moduri. Alege materiale subțiri, precum bumbacul sau inul pentru că sunt cele mai potrivite în zilele mai călduroase. 

Asortează rochia albă cu o curea, niște pantofi sport și vei obține un look casual relaxat sau optează pentru o pereche de pantofi cu toc dacă vrei să ai o ținută șic, de seară. Ideală pentru orice siluetă, această rochie poate fi asul din mânecă pentru sezonul cald.

<

Arată mai multe

Rochia petrecută - emană multă delicatețe 

Rochia petrecută ocupă un loc special în dulapul oricărei femei. Cu un design care se mulează perfect pe orice siluetă, aceasta atrage atenția asupra taliei, astfel încât să te simți confortabilă cu orice ocazie. Fie că preferi imprimeuri îndrăznețe sau nuanțe puternice, rochia petrecută este alegerea perfectă pentru ieșirile în oraș cu prietenii, primăvara. 

Alege un model cu imprimeu floral și asorteaz-o cu un colier sau o pereche de cercei, o pereche de pantofi cu toc în nuanțe neutre și o geacă elegantă care să se potrivească cu nuanța rochiei. Nu uita să adaugi și o geantă crossbody pentru a avea o ținută completă.

<

Arată mai multe

Rochia din denim - casual șic

Rochia din denim este cu adevărat un model casual, potrivit pentru activitățile de primăvară. Fie că alegi o rochie clasică din denim sau una tip cămașă, ai multe opțiuni în a le asorta. Poți să o porți cu un cardigan deschis la culoare sau o geacă pentru mai mult confort în serile mai răcoroase de primăvară; adaugă o pereche de botine pentru un look casual. Poți alege croiala rochiei în funcție de silueta ta

<

Arată mai multe

Rochia romantică - pentru serile speciale

Pune-ți în valoare feminitatea cu o rochie plisată, din muselină sau dintr-un satin rafinat. Fie că vrei să alegi imprimeuri florale sau inserții de dantelă, acest model de rochie transmite mult șarm și o eleganță atemporală, fiind perfectă pentru diferite ocazii primăvara aceasta.

O rochie roz împreună cu o geacă clasică, niște sandale sau balerini în nuanțe delicate, câteva accesorii de efect și vei avea o ținută finală potrivită pentru nenumărate evenimente.

<

Arată mai multe

Salopeta - o piesă importantă

Alege o salopetă care combină eleganța și confortul pentru a fi în trend primăvara aceasta. Fie că alegi un model larg sau mulat, salopeta este o alternativă sofisticată la rochiile clasice.

Poți alege să porți peste un sacou structurat pentru o ținută de zi, un palton sau un trenci pentru cele de seară. Completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi cu toc cu detalii interesante, sau adaugă niște bijuterii care vor scoate ținuta din anonimat.

<

Arată mai multe

Venirea primăverii aduce cu sine curajul de a te aventura printre trenduri! Alege dintre o varietate de rochii care nu te vor face doar să arăți bine, dar îți vor duce stilul vestimentar la un alt nivel. Deci, care este modelul tău preferat?