Cum îți dai seama ce îți lipsește 

Când îți reevaluezi articolele din garderobă, încearcă să identifici zonele unde este loc de îmbunătățiri și pe care le poți înlocui, pentru ca fiecare piesă rămasă să te pună în valoare.  Poate îți place să ieși în evidență cu articole statement și ai în garderobă doar piese îndrăznețe pe care simți ca nu le poți purta zi de zi. Alege câteva articole clasice, precum tricouri, o pereche de blugi sau niște ghete pe care le poți asorta și purta ușor. 

Aceeași regulă se aplică și dacă ai un stil minimalist. Investește în anumite piese care ies în evidență, precum bijuteriile sau un palton de calitate care în final să dea un nou suflu ținutelor tale clasice. 

Reînnoiește-ți garderoba capsulă  

Dacă ai identificat cu succes ce îți lipsește din garderobă, atunci a venit momentul să completezi spațiile lipsă! Acestea fiind zise, garderoba capsulă a fiecăreia va arăta diferit - astfel că ar trebui să conțină piese care se potrivesc stilului tău, care te fac să te simți bine în pielea ta și pe care să le iubești. 

SFAT: Nu ai încă o garderobă capsulă? Pentru mai multă inspirație despre cum să îți alcătuiești una, citește în continuare. 

Mai jos am selectat unele dintre piesele care nu pot lipsi din garderoba ta anul acesta. Folosește acest ghid ca inspirație și alege din nenumăratele opțiuni ( fie că vorbim de culori, croieli sau stiluri), iar găsirea articolelor preferate va fi mai simplă ca niciodată. 

Articolele vedetă pe care să le adaugi în garderobă în 2024

Blugi drepți sau evazați

Îți iubești blugii strâmți? Foarte bine, îi poți purta cu încredere și cât de des îți dorești! Dar dacă ești în căutarea unei noi perechi de blugi și vrei să te joci cu proporțiile și silueta ta, atunci blugii evazați sunt răspunsul!

Arată mai multe

Cămașa CRISP 

Fie că alegi să o porți la birou sau într-o ținută casual de weekend, cămașa CRISP devine o piesă de bază în orice ținută. Nu e neapărat să alegi o cămașă albă - poți de asemenea să alegi altă nuanță, care să se potrivească în garderoba ta.

Arată mai multe

Piese tricotate de tranziție

Articolele tricotate îți sunt de folos de iarna până primăvara și chiar și toamna, doar trebuie să alegi materialul potrivit. Evită piesele tricotate groase, mai degrabă poți alege o combinație între bumbac, in sau vâscoză. 

Arată mai multe

Trenci din bumbac

Un trenci este echilibrul perfect între stil și funcționalitate. Jonglează cu proporțiile, culorile sau lungimea lui și găsește acel model care se potrivește cel mai bine stilului tău vestimentar.

Arată mai multe

Nelipsitul sacou

Du la alt nivel ținutele clasice compuse dintr-un tricou și o pereche de blugi și adaugă un sacou negru deasupra. Dacă negrul nu ți se potrivește, bleumarinul sau bejul pot fi de asemenea o opțiune bună.

Arată mai multe

O pereche de pantofi sport 

De la modele elegante la cele îndrăznețe, perechea de pantofi sport potrivită poate să te poarte peste tot de dimineața până seara. Încearcă, de exemplu, o pereche de pantofi sport sustenabili Veja sau un model minimalist de la adidas.

Arată mai multe

O poșetă de calitate

Cauți o geantă în care să îți încapă toate lucrurile și să arate șic în același timp? Fie că oscilezi între o geantă crossbody pentru mai mult minimalism sau o geantă shopper încăpătoare pentru mai multă versatilitate în fiecare zi, geanta ideală îmbină funcționalitatea cu stilul unic.

Arată mai multe