Ce trebuie să iei în considerare despre mersul la sală?

  • Ce fac la sală: Care e activitatea pe care o alegi? În funcție de intensitatea antrenamentelor, îți vei putea alege ținuta potrivită.
  • Unde merg: Chiar dacă ținuta de sală arată ca de pe podiumurile de modă, tu trebuie să știi că destinația este alta. Nu uita să ai în geanta de sală: un prosop, o sticlă cu apă și dacă mergi singură, niște căști.
  • O să transpir: Da, cel mai probabil să se întâmple acest lucru. Și de aceea ai nevoie de haine sport din materiale premium.

Pantofii sport: pășește cu încredere în sala de fitness

Pantofii sport nu sunt totul, dar e important să alegi pereche potrivită pentru că  antrenamentul tău va fi unul de calitate în mare parte și datorită lor. Fie că îți place să faci mai mult cardio, antrenament de rezistență sau o combinație între cele două, alege pantofi sport de calitate care îți pot oferi suport, stabilitate și o amortizare bună.

<

Arată mai multe

Deci ce model de pantofi sport de sală îți cauți? Vei găsi o mulțime de modele care îi vor permite piciorului tău să respire sau modele ușoare din pânză pe care nici că îi vei simți că îi porți. Spre deosebire de materialele ușoare precum pânza, caută întotdeauna o pereche de pantofi sport cu o talpă dură care să amortizeze, fie că sari coarda sau participi la o clasă de HIIT. Pantofii sport în nuanțe neutre precum negru, gri sau alb îți permit să le asortezi într-o varietate de moduri și să ai mereu o ținută fresh de sală. 

Colanții și pantalonii scurți: Libertate în mișcare

Dacă vrei să ai un antrenament fără griji, e necesar să ai în geanta de sală o pereche de pantaloni scurți sau niște colanți. Un material de calitate și care să fie elastic îți va da mult mai multă libertate de mișcare în timpul antrenamentului.

<

Arată mai multe

Alege materialele potrivite, materiale care să absoarbă umezeala, să îți mențină pielea uscată și în care să fii confortabilă pe întreaga durată a efortului fizic - optează pentru materiale precum poliesterul, spandex-ul sau nailon. Dacă nu știi ce culoare să alegi, îți sugerăm să mergi pe nuanțe de negru, bleumarin sau burgundy, nuanțe pe care nu se vor vedea urmele de transpirație! Și chiar dacă ți se par prea multe informații, vei găsi numeroase modele de colanți de la branduri precum Nike, care îndeplinesc multe din cerințele de mai sus și vei fi și în tendințe.

Bustierele sport: în trend și confortabile

Nici nu încape la îndoială cât de important este să ai o bustieră în mărimea potrivită și de aceea nu trebuie subestimată! Nu doar că îți asigură suportul necesar pe durata antrenamentului, dar te va proteja de deplasarea bustului în timpul exercițiilor și îți oferă mai mult confort. Sunt multe aspecte de luat în considerare când alegi o bustieră sport: dimensiunea bustului, și alegerea unui model de bustieră în funcție de intensitatea antrenamentului; pentru alergare sau antrenament HIIT, alege o bustieră care îți oferă mai multă susținere.

<

Arată mai multe

Când vine vorba de colanți sau pantaloni scurți, e important să alegi un material care să absoarbă umezeala. Nu poți da greș dacă alegi o paletă neutră de culori, dacă deja ai ales o pereche de colanți negri, de ce să nu îndrăznești mai mult și să alegi o bustieră în nuanțe deschise? Sigur vei găsi un model pe gustul tău de la branduri precum adidas sau Under Armour!

Fiecare articol sport trebuie să reflecte stilul vestimentar propriu, dar și să te ajute să îți atingi obiectivele. Ținuta de sală potrivită îți va da încredere de sine și îți va transforma orice antrenament într-unul reușit!