Mărimea corectă este totul 

Cel mai important aspect este alegerea mărimii corecte a sutienului. Trebuie să te asiguri că te simți confortabil și că bustiera sport nu îți vine prea strâmtă pe corp. Pentru a afla mărimea corectă, poți fie să te măsori cu un centimetru de croitorie sau poți să mergi într-un magazin, unde vei avea parte de ajutor profesionist.

Banda elastică trebuie să îți vină bine și să îți ofere confort în zona bustului și să nu se deplaseze. Bretelele nu trebuie să fie prea strânse sau să cadă de pe umeri. De asemenea, cupele bustierei nu ar trebui să prezinte umflături sau goluri. 

Bustiera sport pentru cupe mari 

Acoperirea maximă și protecția este ceea ce ne dorim când vine vorba de bustierele sport pentru un bust mai mare. Ce altceva te poate ajuta să fii în formă maximă și să ai încredere în tine cu fiecare antrenament? Caută bustiere cu bretele reglabile, cu un decolteu nu foarte adânc și o bandă elastică generoasă. Bretelele reglabile îți vor permite să ajustezi bustiera în funcție de măsurile tale, iar banda elastică îți va oferi mai mult suport și va preveni iritațiile sau rănile. 

Gândește-te cât de mult își poate pune amprenta asupra activității tale fizice. Pentru activități mai solicitante precum alergarea, alege o bustieră sport cu suținere maximă, de compresie sau un mix între cele două. Cele de încapsulare protejează și susțin fiecare sân în parte, în vreme ce bustierele de compresie strâng sânii aproape de piept, pentru a minimiza deplasarea. 

Arată mai multe

Ce tip de material e compatibil cu pielea ta? 

Când vine momentul să alegem materialul din care e făcută bustiera, cel mai important aspect este să îi permită pielii să respire și să absoarbă transpirația din timpul antrenamentelor. Materiale precum spandex și poliester sunt deseori regăsite pe eticheta bustierelor, pentru că sunt elastice și absorb umezeala. 

Mai mult, unele branduri deja folosesc poliester reciclat sau bumbac organic, deci ai și câteva variante sustenabile. 

Arată mai multe

Ține cont de sportul pe care îl faci și de stilul personal 

Unele sporturi necesită diferite niveluri de suport și protecție. Din fericire, multe branduri au o largă selecție de bustiere la modă și în tendințe.

De exemplu, pentru yoga, o bustieră cu impact redus este perfectă. Dacă ești în căutarea unei bustiere sport pentru alergare, atunci ceea ce ai nevoie este o bustieră cu susținere maximă; cele cu bretelele în x la spate îți vor oferi suportul necesar. Verifică numeroasele modele de bustiere sport Nike cu o susținere puternică și fii pregătită de orice antrenament.

Arată mai multe

Ești mai mult genul care merge la sală sau vrea să participe la o clasă de fitness? În acest caz, o bustieră cu impact mediu și decolteu rotund va fi exact ceea ce ai nevoie - vei găsi multe modele de bustiere sport Under Armour, care pe lângă faptul că sunt foarte calitative, îți oferă susținere în timpul antrenamentelor, sunt în tendințe și în multe variante colorate.

Arată mai multe

Cum avem grijă de bustierele sport? 

Pentru a te asigura că bustierele sport te vor ține o lungă perioadă de timp, e important să le oferi grija de care au nevoie. Întotdeauna urmează pașii de curățare înscriși pe eticheta lor, pași care se referă de obicei la spălatul de mână sau uscarea acestora. Evită să folosești înălbitor sau balsam de rufe, pentru că pot deteriora țesăturile materialului și îi vor modifica forma și nivelul de suport. Cel mai bine este să ai cel puțin 2-3 bustiere, pe care să le porți prin rotație.

Așadar… Știi care sunt bustierele sport pe gustul tău și care îți vor oferi mai mult confort și încredere în timpul antrenamentelor? Noi credem că da!