Silueta tip pară 

Dacă șoldurile sunt mai voluminoase decât bustul, atunci cu siguranță silueta ta este de tip pară. În funcție de acest aspect, poți să alegi un costum din două piese și în special un slip care să îți pună în evidență formele și talia subțire. Alege bikini simpli care nu au șnur pe lateral sau orice alte aplicații și optează pentru nuanțe închise, precum albastru sau negru. 

Este important să atragi atenția spre partea de sus a corpului! Poți face acest lucru cu un costum din două piese, un sutien cu burete care va scoate în evidență bustul și îi va oferi volum. Decolteul curbat este opțiunea potrivită pentru tine. De asemenea, poți alege bretele cu franjuri sau volane - vor echilibra proporțiile. Alege culori și printuri îndrăznețe, chiar și pentru întregul costum de baie. 

Arată mai multe

Bust voluminos 

Unul dintre factorii cheie de care trebuie să ții cont când ai un bust voluminos este alegerea unei susțineri potrivite. Alege modele cu burete, pentru că astfel îți vor oferi mai mult suport și susținere. Sutienele cu push-up sunt o opțiune foarte bună pentru femeile cu sânii mari. Iar costumele de baie cu bretele late sau ajustabile sunt foarte comode, pentru că reușesc să distribuie greutatea mai echilibrat. Astfel, îți poți lua adio de la urmele inestetice de pe gât și umeri. 

Arată mai multe

Un alt aspect important este tiparul și designul costumului de baie. Alege întotdeauna sutienele cu un decolteu nu foarte adânc - în V sau altele mai largi, fără prea multe aplicații și cu un design simplu. În partea de jos, poți opta pentru un tip de slip cu talie înaltă sau orice alt model care oferă o mai mare acoperire. Cel mai important este ca tu să te simți confortabil, indiferent de costumul ales.

Bust mic 

Modelele de costume de baie care creează iluzia de mai mult volum sunt alegerea perfectă dacă te numeri printre acele persoane cu un bust nu foarte mare. Alege sutiene cu burete sau push-up, sau cele cu diferite aplicații în jurul sânilor, pentru că vor oferi volum și vor da impresia că sânii sunt mai voluminoși. Mai mult, sutienele triunghi se numără printre sugestiile noastre, pentru că atrag atenția în zona decolteului și sunt foarte feminine.

Printurile deschise, dungile orizontale și culorile vii creează, cel puțin la nivel vizual, impresia unui bust mai mare. Îndrăznește să te joci cu diferite imprimeuri și culori cu care rezonezi și care te fac să te simți specială. 

În privința modelului de slip, femeile cu bustul mic au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de modele. Bikinii cu talie înaltă îți vor alungi picioarele și îți vor echilibra proporțiile. Bikini cu șnur pe lateral sau cei ajustabili sunt opțiunea ideală pentru că îți permit să le schimbi mereu forma. Astfel, te poți juca cu ținutele tale de plajă. 

Arată mai multe

Siluetă cu forme și cum să ai încredere în tine 

Fie că ești în primele luni de sarcină sau chiar imediat după ce ai născut, sau pur și simplu zona din jurul stomacului nu e punctul tău forte, atunci costumul de baie modelator poate fi soluția de care ai nevoie. Te va ajuta să îți iubești mai mult corpul, să nu te gândești încontinuu la felul în care arăți și să te poți bucura de vacanța ta. 

Tankini și costumele întregi sunt de asemenea potrivite, pentru că îți vor acoperi o mai mare parte din corp și te vor face să te simți confortabilă. Costumul de baie în mărimi mari îți va da mai multă încredere în tine și te vei simți atrăgătoare, în timp ce zonele care nu te avantajează vor fi acoperite.

Dacă tinzi să alegi un costum de baie în două piese, optează pentru un slip cu talie înaltă. Alege acele culori care îți vor pune în valoare silueta și care se potrivesc cu nuanța tenului tău. Poți să optezi fie pentru negru, fie pentru albastru, mov sau verde. Să nu uiți de imprimeul în dungi, care va crea o iluzie optică și îți va subția silueta. 

Arată mai multe

Silueta atletică 

Cheia aici este să alegi un costum de baie care să îți subțieze talia cel puțin vizual, și să adaugi mai mult volum în partea de sus și jos. Dacă alegi un costum în două piese, optează pentru un sutien triunghi, care va echilibra proporțiile dintre umeri și bust. Alege un sutien cu burete, cu un decolteu rotund, efect push-up sau cu volane sau franjuri. Formele geometrice sau printurile florale vor da o notă foarte feminină ținutei tale finale. 

Arată mai multe

Pentru bikini: alege ceea ce îți va pune în valoare formele, precum nodurile laterale, curelele sau volanele. Printurile grafice și elementele colorate vor atrage toată atenția. În cazul în care alegi un costum de baie întreg, încearcă modelul monokini, foarte atrăgător. 

Sfat: Dacă vrei să știi mai multe despre cum alegi mărimea corectă și cum ai grijă de costumul de baie, intră pe blogul nostru.

Să găsești costumul de baie potrivit presupune un lung proces de căutări și e necesar să știi ce tip de siluetă ai; astfel, vei putea să îți pui în valoare trăsăturile și vei arăta lumii frumusețea ta unică. Indiferent dacă ai un bust mai voluminos sau dimpotrivă, mai mic, e important să îți aduci aminte cât ești de frumoasă. Urmează sfaturile noastre și vei găsi costumul de baie perfect, care te va face să te simți nemaipomenit!