1. Nike Air Force 1 

Nike Air Force 1 a apărut în 1982 ca prima ediție de pantofi de baschet cu tehnologia Nike Air. Această ediția a revoluționat întreaga industrie, iar 30 de ani mai târziu aceștia sunt încă o piesă esențială din garderoba oricui. Poți opta pentru trei modele: joși, medii și pe gleznă, în funcție de preferințele tale.

Arată mai multe

2. Nike Air Max

În top se află perechea de pantofi sport Nike Air Max, în mod normal pentru bulele de aer din interiorul tălpii. Știai că acest model de pantofi sport a apărut în 1987 și a fost promovat pentru cei care aleargă? Azi poți alege din nenumărate variante - modele precum Air Max 90 și Air Max 270 și multe altele.

Arată mai multe

3. Adidas Terrex

Modelul Terrex este cu siguranță prima variantă când vine vorba de încălțămintea outdoor. Nu e de mirare că pantofii sport de la această marcă sunt foarte populari. Indiferent dacă îți cauți pantofi sport pentru drumeții ușoare, pantofi de trail sau pantofi pentru o drumeție dificilă, Terrex îți oferă nenumărate opțiuni pentru toate activitățile tale. Apoi, alege o geacă sport de calitate și ești gata pentru următoarea aventură. 

Arată mai multe

4. Adidas Superstar

Minimalism și design atemporal - acestea sunt două cuvinte care descriu cel mai bine această linie de pantofi sport inspirată din baschet și care a devenit faimoasă în anii '80. Superstar - este o ediție care încă e la modă și pe care poți să o porți în fiecare zi și să nu te plictisești niciodată - fie că o combini cu șorturi, blugi sau o fustă din denim.

Arată mai multe

5. Converse All Star

Minimalism și design atemporal - acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine această linie iconică de pantofi sport inspirată din baschet. Converse All Star - este un model de pantof fără vârstă pe care poți să-l porți în fiecare zi și să nu te plictisești niciodată - poți să îl combini cu pantaloni scurți, blugi sau o fustă din denim, de exemplu.

Arată mai multe

6. Adidas Ultraboost

Modelul Ultraboost este proiectat cu o plasă fără cusături care se mulează pe picior. “Nu eram sigur că îmi plac acești pantofi sport (mai multe despre asta mai târziu), dar am ajuns să mă îndrăgostesc de senzația de siguranță pe care o oferă; datorită țesăturii și sunt extrem de respirabili”. Adidas Ultraboost Light este cel mai bun pantof cu care te poți antrena zilnic și sunt perfecți pentru efort susținut.

Arată mai multe

7. Nike Court Vision

Pantofii sport Nike Court Vision au înregistrat o creștere rapidă în Republica Cehă anul trecut. Și nu e de mirare, acești pantofi de baschet de la mijlocul anilor '80 nu sunt doar eleganți, ci și foarte confortabili, iar datorită combinației de materiale: piele, piele sintetică și cauciuc, rezistă și mult timp. Deci, dacă îți cauți o pereche de pantofi sport pe care să-i porți zilnic, fie că ai de rezolvat treabă prin oraș sau trebuie să ajungi la întâlniri sau să îți duci copiii la grădiniță, Nike Court Vision te poate însoți peste tot. 

Arată mai multe

8. New Balance 574

Probabil una dintre cele mai noi ediții din această listă, New Balance 574 a fost inițial un pantof sport de alergare care a ajuns curând în garderobele noastre datorită designului său casual și iconic. Indiferent dacă mergi într-o drumeție sau la cumpărături, cu New Balance 574 vei fi confortabil datorită tălpii sale cu amortizare. Îți plac culorile? Vei adora modelele actuale disponibile.

Arată mai multe