Trenciul: îmbrățișează eleganța atemporală

Trenciul este pur și simplu nemuritor și ne dovedește încă o dată cât de versatil și atemporal poate să fie în fiecare sezon de primăvară și toamnă. Alege un model bej sau, de ce nu, un model într-o nuanță vibrantă. Poartă pe sub el o rochie cu imprimeu floral și vei obține o ținută foarte feminină. Sau poți purta trenciul peste o pereche de blugi, un tricou cu dungi alb și negru și o pereche de balerini pentru a obține o ținută sofisticată.

Arată mai multe

Geaca de blugi: O piesă de bază în orice garderobă 

Adaugă în garderoba acestui sezon o geacă din denim cu o croială supradimensionată sau detalii cusute. Pe dedesubt poți să porți o rochie maxi vaporoasă pentru un look boho sau poți opta pentru o pereche de pantaloni de costum și o pereche de pantofi sport, pentru a obține o ținută în trend și foarte șic. Și pentru că nu e niciodată destul denim, optează pentru un outfit din cap până în picioare din denim, alege o geacă de blugi cu o pereche de jeanși într-o nuanță similară și un tricou simplu.

Arată mai multe

Geaca de piele: un look edgy pentru ținutele tale de primăvară

Geaca de tranziție ideală este geaca de piele. Nu trebuie să fii o vedetă rock pentru a purta una. Fie că preferi o geacă de piele neagră sau una colorată, este genul de articol care va da o notă aparte oricărei ținute. Asortează acest model de geacă cu o fustă cu imprimeu floral și niște ghete combat pentru un amestec de elemente feminine și îndrăznețe. Când porți geaca de piele cu o rochie mulată, adaugă și o pereche de pantofi cu toc pentru o ținută de seară foarte feminină.

Arată mai multe

Blazerul: Nu e doar parte din garderoba capsulă

Cu un blazer îți poți lăsa imaginația să zboare spre lunile primăvăratice. Chiar dacă poți alege un sacou într-o nuanță clasică de negru sau bej, îndrăznește mai mult cu printuri colorate sau culori puternice, precum albastru, roșu sau roz. Toate aceste nuanțe merg de minune cu o pereche de pantaloni de blugi. Dar dacă ți-ai găsit o pereche de pantaloni în aceeași nuanță ca sacoul, atunci profită la maximum de această oportunitate!

Arată mai multe

Geaca bomber: îmbină confortul cu moda

Adaugă o notă sport în garderoba ta de primăvară, dar îndrăznește mai mult! Alege culori puternice sau imprimeuri care fură orice privire și combină această geacă bomber cu o ținută din mătase. Asortează geaca bomber cu o fustă mini și o pereche de pantofi sport pentru un look plin de viață, sau adaugă un hanorac pentru o ținută atletică.

Arată mai multe

Geaca matlasată: pentru o tranziție mai simplă spre primăvară 

Acest model de geacă este foarte versatil și merge cu absolut orice! Combină o geacă matlasată cu o pereche de colanți și niște ghete pe gleznă pentru un look de weekend, sau alege o rochie hanorac pentru o ținută comodă, dar șic în același timp.

Sfat: Poartă pantofii sport cu o pereche de colanți și nu-ți fie frică să adaugi niște șosete peste colanți. O șapcă sau o pălărie bucket poate fi nota finală de care are nevoie o ținută de oraș.

Arată mai multe

Așadar, care e geaca de primăvară pe care o preferi? Fie că îți dorești un model clasic sau unul relaxat, alege ceea ce e pe gustul tău! Pregătește-te de primăvară cu stil!