Balerini - delicați și sofisticați

Balerinii sunt o piesă atemporală care combină confortul și eleganța. Sunt ușori și foarte simplu de încălțat, ceea ce îi face perfecți pentru a fi purtați în ținutele de primăvară, pentru diferite ocazii. 

În acest sezon, alege balerinii în nuanțe pastelate, precum roz, albastru deschis și verde mentă. Optează pentru un model din materiale care permit pielii să respire, precum bumbacul sau pielea întoarsă și, astfel, picioarele tale se vor simți bine întreaga zi. Fundele sau detaliile metalice sunt în trend în acest sezon și dau o notă aparte balerinilor clasici.

Arată mai multe

Mocasini - o notă de rafinament

Mocasinii sunt o opțiune elegantă pentru zilele de primăvară. Cu forma lor confortabilă și structura durabilă, sunt perfecți pentru aventurile de weekend sau pentru a fi purtați zilnic. Primăvara aceasta, alege nuanțe precum crem, bej sau verde olive pentru ținutele simple și relaxate. Optează pentru un model de mocasini din piele moale sau piele întoarsă pentru o notă mai rafinată. Poți opta pentru o pereche de mocasini cu franjuri sau detalii din dantelă dacă îți dorești o piesă mai boemă pe care să o adaugi în colecția ta de pantofi.

Arată mai multe

Sandale- soluția ta de zi cu zi

În timp ce temperaturile cresc, a venit momentul să lăsăm degetele să respire cu o pereche de sandale elegante. Optează pentru o pereche în nuanțe neutre, precum nude, gri sau galben deschis, astfel le vei putea asorta cu aproape orice piesă din garderoba ta. Sezonul acesta, alege un model cu toc pătrat și barete dacă vrei o opțiune mai în trend față de modelele clasice. Sandalele cu toc înalt sunt potrivite pentru o cină romantică, în timp ce o pereche boho de sandale joase, purtate împreună cu o rochie maxi sau o fustă, pot asigura combinația fatală a sezonului de primăvară-vară.

Arată mai multe

Pantofi cu toc înalt - o piesă romantică, dar șic

Pune-ți în valoare orice ținută de primăvară cu o pereche de pantofi cu toc înalt și outfitul tău va căpăta instant o altă strălucire. Vei găsi nenumărate modele, fie că preferi pantofii cu toc bloc sau o pereche de stiletto. Modelele cu vârf ascuțit sunt din nou la modă, la fel și modelele cu platformă. Oricum ai multe opțiuni în care te vei simți confortabilă. Pantofii cu toc mic și lați sunt de asemenea populari și la modă în acest an.

Arată mai multe

Pantofi sport - o piesă confortabilă

Pantofii sport reprezintă o piesă indispensabilă din garderoba unei femei care se află într-o continuă mișcare. Pantofii sport se potrivesc la ținute casual și elegante, fie că ai de rezolvat treabă prin oraș sau mergi la sală. 

Primăvara aceasta, adoptă imprimeuri precum tie-dye, animal print sau flori pentru o ținută plină de viață și proaspătă. Alege un model de pantofi sport ușori și din materiale respirabile precum bumbacul, cu elemente din pânză sau materiale textile pentru un plus de confort. Mergi la următorul nivel cu o pereche de pantofi sport cu talpă înaltă sau alege un model chunky pentru un look modern. 

Arată mai multe

Sezonul acesta este perfect pentru a-ți reîmprospăta garderoba cu 5 dintre aceste modele esențiale de pantofi. Fie că preferi modelul elegant de balerini sau confortul unor mocasini, vei găsi multe modele care să se potrivească diferitelor ocazii. 

Experimentează noile trenduri și alege modelul de pantofi preferat numai pe GLAMI!