Geanta de umăr elegantă

Anul acesta revine geanta de umăr, o piesă rafinată și elegantă care a fost la modă și în anii trecuți. Compacte, dar de efect, aceste genți adaugă o notă sofisticată oricărei ținute. Fie că alegi un model care are curea tip lanț sau unul crossbody dintr-o piele structurată, gentile de umăr redefinesc eleganța de zi cu zi prin șarmul lor minimalist și aspectul atemporal. 

Arată mai multe

Geanta tip sac 

Geantă buchet este în continuare în tendințe pentru că îmbină stilul cu funcționalitatea. Cu tot cu transformarea suferită de-a lungul anilor, în 2024 geanta bucket se numără printre gențile în trend. O găsești într-o varietate de texturi și culori, de la nuanțe îndrăznețe la nuanțe pastelate. Spațioasă și la modă, aceasta este un accesoriu versatil pe care îl poți purta de dimineața până seara, confirmând încă o dată că e de nelipsit din orice garderobă. 

Arată mai multe

Geanta de dimensiuni mari

Pentru femeile care au nevoie de foarte mult spațiu în geantă, gențile shopper sau tote sunt în trend și foarte utile. Aceste genți nu sunt doar niște piese statement la modă, ci pot îmbina cu ușurință confortul cu eleganța. Disponibile într-o varietate de materiale, de la piele moale la modele din pânză, aceste genți sunt perfecte pentru o zi plină, iar tu poți să ai la tine tot ceea ce ai nevoie.

Arată mai multe

Geanta din fibre naturale nu e doar pentru plajă

Modelele de genți sustenabile și artizanale din fibre naturale, precum cele din paie sunt foarte în trend și anul acesta. Potrivite atât pentru primăvară, cât și pentru vară, găsești genți din paie în multe forme și mărimi. De la genți tote la genți plic, poți combina atât stilul casual, cât și cel formal când alegi să porți aceste piese. Nu e doar un trend prietenos cu mediul, ci adaugă oricărei ținute o notă senzorială și prietenoasă cu mediul. 

Arată mai multe

Îndrăznește mai mult 

Dă frâu liber laturii tale îndrăznețe cu gențile animal print, foarte la modă în 2024. De la imprimeu leopard la șarpe, aceste genți vin atât cu texturi în relief, cât și cu diferite printuri, oferindu-i oricărei ținute o notă îndrăzneață. Fie că vrei o geantă cu o notă subtilă în relief, o geantă plic din piele texturată sau vrei să fii în trend cu un model tote, animal printul îți transformă colecția de accesorii, demonstrând că stilul îndrăzneț este într-adevăr de neignorat.

Arată mai multe