Încălțămintea joasă minimalistă pentru mai mult stil: O piesă must-have de primăvară

Primăvara nu e primăvară fără o pereche de încălțăminte stilată. În acest sezon, în loc de pantofi cu talpă groasă, îți sugerăm să optezi pentru încălțăminte joasă feminină, delicată, cu decorațiuni minimaliste. Aceste încălțări elegante îți vor înfrumuseța rapid ținuta, și îi va da un aer de eleganță atemporală. Detalii delicate, o paletă de culori blândă și ici-colo câte o fundă sau un detaliu decorativ pentru o notă extra de feminitate - pe toate le vei găsi printre cele mai recente colecții de mocasini și balerini.

Rochii de primăvară: Clasicul se întâlnește cu trendul

Una dintre cele mai importante piese ale sezonului cald - rochiile, cele mai în trend vor fi cele tip A, scurte, precum și modelele nostalgice care amintesc de stilul anilor ’90. Aceste rochii se evidențiază prin designul lor simplu, fără țesături extra sau detalii complicate, fiind o alegere versatilă pentru orice ocazie. Nu uita să adaugi o geantă minimalistă, monocromă, pentru un look foarte clasic și la modă. Îți recomandăm să acorzi din ce în ce mai puțină atenție rochiilor romantice tip baby-doll, cu volane și mâneci bufante, populare în ultimele sezoane.

Pantalonii: Bucură-te de detaliile metalice și croială dreaptă

Lenjeria modelatoare și pantalonii mulați, concepuți pentru a sculpta și defini silueta, sunt eficienți în a crea o siluetă ca trasă prin inel, deseori sacrificând confortul și flexibilitatea.

Pantalonii capri și blugii drepți sunt acum vedetele momentului. În acest sezon, confortul are prioritate, aceste stiluri oferă o notă vaporoasă, respirabilă, perfectă pentru zilele călduroase. Pantalonii Capri, care se opresc chiar deasupra gleznei, dau o notă casual, dar șic, în timp ce pantalonii largi, drepți, oferă un aer relaxat și elegant, care îți permite să îi porți cu ușurință și ziua și noaptea.

O altă tendință importantă în acest sezon: pantalonii sport din țesături metalice și argintii. Cum să îi porți? Alege să îi asortezi cu sacouri negre sau albe supradimensionate sau cu un top fără mânecă, mulat.

Rafinament fără prea mult efort: Geanta e must-have

Orice femeie interesată de modă știe că o geantă, ca orice alt accesoriu ales cu grijă, este unul dintre cele mai simple moduri prin care poți îmbunătăți aspectul final al unei ținute. În acest sezon, va fi greu să le reziști genților minimaliste și celor tip hobo, pe măsură ce hainele de lux discrete sunt tot mai prezente în colecțiile de primăvară. Prin urmare, îți sugerăm să investești în genți care nu au logo-uri mari sau detalii voluminoase precum lanțuri aurii - gențile simple sunt potrivite pentru cele care caută un accesoriu sofisticat care să le completeze, nu să le domine ținuta.

Culorile și țesăturile sezonului

Urmărind tendințele modei de primăvară din 2024, e clar că moda „denim pe denim” a revenit oficial. Combinația vestimentară cea mai la modă a sezonului este formată din blugi drepți sau o fustă midi din denim, alături de o cămașă sau o geacă de blugi din același material.

Paleta de culori a acestui sezon se inspiră din natură, prezentând o gamă de tonuri pastel delicate, nuanțe pământii și vibrante care reflectă tot ceea ce ne înconjoară. Cum ar fi albastrul cerului, tonurile calde teracotă, verde luxuriant și galben luminos. Aceste nuanțe sunt concepute pentru a se combina ușor, ceea ce îți permite să îți exprimi propriul stil prin blocuri de culoare sau look-uri monocrome subtile.

Așadar, ești gata să pătrunzi în tendințele modei de primăvară pline de contraste excepționale, nostalgie și atemporal?