Blugii negri

Anul acesta, blugii negri emană eleganță atemporală și multă versatilitate. Suntem cu siguranță martorii renașterii clasicului denim negru - în special a blugilor skinny - cu o varietate de elemente care reflectă o armonioasă combinație între tradiție și eleganță.

Arată mai multe

Este o mare cerere pentru modelele armonioase și materialele sustenabile, iar în materie de combinații, un model de blugi gri arată foarte bine cu un pulover tricotat și o pereche de botine. În locul blugilor, poți să alegi o geacă de blugi închisă la culoare, cu diferite detalii brodate, alături de un tricou casual și o pereche de pantaloni de piele și vei obține o ținută de stradă foarte modernă. Poți alege și cămășile din denim închise la culoare, atât pentru ținutele formale, cât și pentru cele casual, arătând mai mult decât perfect cu o pereche de cizme cu toc înalt și o pereche de pantofi sport. 

Nu vei da greș cu fustele midi

În pofida frigului de afară, fustele din denim sunt preferatele noastre, mai ales pentru că emană mult șarm și rafinament. Fustele tip creion până la genunchi, asimetrice, cu detalii captivante, dar și modelele retro sunt de neratat.

Arată mai multe

Asortează o fustă din denim midi sau maxi cu o bluză pe dedesubt și o pereche de cizme cu toc pentru un look fresh de birou, sau alege un model de fustă asimetrică cu un top decupat și niște pantofi sport pentru o ținută casual de weekend. Adaugă un palton șic și o pereche de cercei eleganți pentru o ținută de ocazie completă. 

Blugii drepți au farmecul lor

Blugii drepți sunt un simbol al stilului sofisticat și al unei siluete actuale. Din nou, vedem croieli clasice, cu anumite elemente aparte - de la modele vintage, la modele uzate, până la modele indigo. Modelele de anul acesta includ detalii subtile, precum buzunare plasate în locuri interesante și cusături în culori contrastante, ce dau o notă aparte acestui model sustenabil.

Arată mai multe

Blugii drepți reprezintă baza unor varietăți de ținute. Asortează acest model de pantaloni cu o cămașă albă, o pereche de mocasini sau niște cizme în sezonul rece și un palton din lână. O altă opțiune ar fi să le combini cu un pulover din cașmir și o pereche de pantofi sport. Nu uita să adaugi un accesoriu elegant, precum o poșetă mică într-o nuanță deschisă.

Pantalonii scurți din denim - scurți, dar șic 

Pantalonii scurți din denim joacă un rol important în peisajul modei în 2024, oferind o alternativă în trend și plină de viață în comparație cu pantalonii lungi. Cei cu talie înaltă și manșete întoarse sunt acum la modă, iar materialele sustenabile au un mare da din partea noastră.

Arată mai multe

Asortează o pereche de pantaloni scurți de blugi cu un tricou simplu și o pereche de pantofi sport și vei obține o ținută relaxată de weekend. O altă opțiune ar fi o cămașă și o pereche de sandale, dacă vrei o ținută casual de brunch. Poți să te joci cu anumite culori intense și imprimeuri îndrăznețe pentru a da o notă jucăușă garderobei tale.

Denim cu denim - un duo imbatabil 

Denim cu denim - un trend care revine în peisaj, chiar dacă părea că nu se va mai întoarce în modă. Este combinația ideală pentru ținutele casual, atât pentru cele de zi, cât și pentru petreceri.

Arată mai multe

Fie că optezi pentru o pereche de blugi și o geacă în aceeași nuanță, sau vrei să te joci și să alegi o nuanță de denim închisă și una deschisă, ideal este să existe un echilibru pentru un look cu bun gust. Nu uita să adaugi un tricou și o pereche de pantofi sport sau niște cizme care să îți completeze ținuta. Un accesoriu de neratat este, de asemenea, și geanta din denim, care se potrivește cu orice piesă la modă din același material.