Genți supradimensionate din materiale sustenabile 

Odată cu intrarea în noul an, cererea pentru poșetele tote sau gențile shopper este într-o continuă creștere. Acestea sunt genul de genți încăpătoare, perfecte pentru a fi purtate atât la birou, cât și pentru a te însoți întreaga zi. În 2024 vedem o tranziție către materialele sustenabile. Cunoscute pentru calitatea și rezistența în timp, aceste materiale nu sunt doar în tendințe, ci reprezintă o mișcare gata să transforme aceste accesorii în piese statement și în următorii ani.

Arată mai multe

Genți structurate delicate

Evoluția poșetelor structurate ia o turnură diferită în 2024. Trecând de la formele rigide de anul trecut la modelele de genți structurate delicate, acestea combină eleganța cu practicabilitatea

Aceste modele, cum este geanta hobo de exemplu, au o formă semi definită, oferind atât confort, cât și stil. Sunt destul de versatile încât să fie potrivite atât pentru serviciu sau activități relaxante, întruchipând nevoile moderne pentru o mai bună adaptabilitate în modă. Dacă vrei să investești într-o piesă atemporală, care să reziste mulți ani, nu există o opțiune mai bună decât o poșetă din piele.

geanta dama

Genți mini elegante

Gențile de umăr mini au devenit piesa de rezistență din garderoba noastră, fiind un model versatil și foarte șic pe care îl poți purta de dimineața până seara. Aceste genți crossbody reprezintă doza sofisticată de care ai nevoie în orice ținută. Anul acesta, regăsim gențile mini într-o varietate de texturi și culori, cu mai mult accent pe nuanțe atemporale, precum albastru închis sau gri.

Arată mai multe

Rucsacuri inedite

Rucsacurile continuă să fie printre preferatele noastre și acest lucru nu ne surprinde deloc. Cunoscute pentru modul în care reușesc să combine eleganța și funcționalitatea, anul acesta le putem vedea într-o varietate de designuri, care combină practicabilitatea cu estetica modernă. Poți alege un model elegant, cu detalii din piele și imprimeuri îndrăznețe, care completează atât ținutele casual, cât și cele formale, astfel că rucsacurile pot fi atât cool, dar și în tendințe.

Arată mai multe

Genți plic

Gențile plic au evoluat într-un accesoriu elegant și versatil, meritându-și locul pe lista viitoarelor accesorii statement. Aceste genți nu sunt potrivite doar pentru evenimentele de seară; se mulează pe mult mai multe ocazii datorită formelor elegante și rafinate. Disponibile într-o varietate de materiale și nuanțe, de la pasteluri subtile la tonuri îndrăznețe și profunde, aceste genți plic adaugă o notă sofisticată și glamuroasă și celei mai simple ținute.

Arată mai multe