Pentru început alege o singură piesă colorată

Nu e cazul să faci o schimbare drastică din prima, un articol vestimentar este suficient, fie că alegi o bluză, un palton sau un pulover. Ne place ideea de ținută formată dintr-o jachetă colorată purtată peste un tricou și o pereche de blugi. Ce culoare să alegi? Culoarea pe care tu o îndrăgești cel mai mult. Alege nuanța sacoului astfel încât să poți crea cel puțin 3-4 ținute cu ce haine mai ai în garderobă.

Arată mai multe

Joacă-te cu diferite accesorii și pantofi

O curea, o eșarfă sau o geantă poate fi alegerea ideală pentru cei care vor să adauge o pată de culoare unei ținute neutre. O geantă roșie va pune în valoare o rochie alb-negru, de exemplu. O pereche de pantofi cu toc roz sau o pereche de cizme mov poate rezulta cu o ținută din denim o combinație de milioane. Și să nu uităm de bijuterii! Niște cercei colorați pot fi detaliul de care ai nevoie într-o ținută complet albă. 

Pariază pe o singură culoare

Sezonul trecut ținutele monocromatice au fost foarte populare. Ne-au plăcut în special costumele sau seturile asortate cu fuste. Poți să combini și materiale cu aceleași texturi sau culori, precum satenul, tricotajele sau pielea. Și combinațiile de albastru sunt la mare căutare - ce ai zice de o maletă albastru închis cu o fustă din saten albastru regal? 

Toată lumea poate să jongleze între blocurile de culori îndrăznețe 

Blocurile de culoare au la bază combinarea a două sau trei culori diferite, dar în același timp complementare. Principalele culori sunt albastru și portocaliu, verde și roșu sau combinația noastră preferată roșu cu roz. O idee de ținută ar fi o geacă roșie peste un top roz si o pereche de pantaloni sau blugi negri.

 

Dar stai! Ai auzit de trendul “dopamine dressing”? Potrivit acestui trend dacă porți haine colorate ai toate șansele să-ți îmbunătățești starea de bine. Nu putem nici să confirmăm asta, nici să o negăm. Unora le plac piesele colorate, iar altora ținutele complet negre, în timp ce pentru mulți culorile pământii primează. Hainele cu siguranță trebuie să îți ofere o stare de bine și cel mai important lucru să te facă să te simți bine în piele ta!